NL2

INGENIEUZE
OPLOSSINGEN
VOOR HET
VERPLAATSEN
VAN LASTENEen extra checklist compenseert nooit het gebrek aan deskundigheid

NL2

INGENIEUZE
OPLOSSINGEN
VOOR HET
VERPLAATSEN
VAN LASTENEen extra checklist compenseert nooit het gebrek aan deskundigheid

previous arrow
next arrow

Maakindustrie

Het is uw vak om kwalitatief goede producten te maken. Onze expertise ligt op het gebied van de logistiek. Wij staan u bij met advies, ongeacht of u transformatoren, reactors, opslagtanks of complete productiefaciliteiten bouwt. Daar waar u tot op de klantlocatie moet leveren en de afmetingen van de lading te groot zijn voor normale transportoplossingen, bieden wij toegevoegde waarde.

Ons doel is dat u zich kunt blijven focussen op uw productie en dat wij de logistiek voor u in kaart brengen, uitbesteden en managen. U informeert ons over de gewichten en afmetingen van uw lading en de afspraken met de ontvangende partij en wij nemen het vanaf dat moment graag van u over.

Wij maken concepten voor het hijsen en transporteren en adviseren u tevens over het productontwerp ten aanzien van de handling, zoals de posities van hijs- of sjorpunten.  Op basis van deze gegevens schrijven wij de aanvragen voor de hijs- en transportfirma’s en begeleiden de selectieprocedure.

Daarnaast kunnen wij tijdens de uitvoering van de werkzaamheden namens u optreden als verantwoordelijke op de werklocatie. U kunt uw aandacht richten op uw volgende project.