NL 1

INGENIEUZE
OPLOSSINGEN
VOOR HET
VERPLAATSEN
VAN LASTENEen extra checklist compenseert nooit het gebrek aan deskundigheid

NL 1

INGENIEUZE
OPLOSSINGEN
VOOR HET
VERPLAATSEN
VAN LASTENEen extra checklist compenseert nooit het gebrek aan deskundigheid

previous arrow
next arrow

Civiele & Staalbouw Aannemers

Ormel Engineering levert hijs- en transportstudies voor civiele constructies zoals bruggen, sluizen en staalconstructies.

Vaak richten wij ons op de grote en zware componenten, die op een bouwlocatie dienen te worden geplaatst. Onze studies worden onder andere gebruikt om bouwconcepten te bepalen: de keuze om modulair te bouwen hangt bijvoorbeeld nauw samen met de logistieke mogelijkheden. Wij dragen kostenefficiƫnte oplossingen aan, die te allen tijde veilig uitgevoerd kunnen worden. Omgevingsmanagement, zeker in stedelijke omgevingen, is daarbij een belangrijk onderdeel.

De verplaatsing van grote en zware lasten vraagt vaak zwaar materieel. Het is van belang dat u hier in een vroeg stadium op voorbereid bent, opdat u hier met uw bouwplaatsmanagement rekening mee kunt houden. Het voorkomt ongewenste verrassingen en minimaliseert faalkosten. Wij voegen derhalve meerwaarde toe als we vroegtijdig bij een project betrokken zijn.

Als uw project de uitvoeringsfase in gaat, staan wij u graag bij met het opstellen van de hijs- en transportaanvragen en de selectie van uw partner voor de zware logistiek. We zijn daarnaast beschikbaar voor het voeren van het projectmanagement over alle logistieke operaties.