NL 4

INGENIEUZE
OPLOSSINGEN
VOOR HET
VERPLAATSEN
VAN LASTENEen extra checklist compenseert nooit het gebrek aan deskundigheid

NL 4

INGENIEUZE
OPLOSSINGEN
VOOR HET
VERPLAATSEN
VAN LASTENEen extra checklist compenseert nooit het gebrek aan deskundigheid

previous arrow
next arrow

EPC Contractors

De logistieke mogelijkheden naar en op een bouwplaats bepalen in grote mate de keuze voor een bouwconcept. Steeds vaker heeft een modulair bouwconcept de voorkeur. In dat geval moet de route van fabrikant tot bouwlocatie geschikt zijn voor het transport van lading met grote afmetingen. Onze hijs- en transportstudies brengen deze mogelijkheden in kaart en helpen u een afgewogen keuze te maken.

Ook de bouwlocaties zelf vragen specifieke aandacht. Wij nemen alle lokale omstandigheden mee in onze voorstellen, ongeacht of de werkzaamheden plaatsvinden op een petrochemische plant, bij een elektriciteitscentrale of op een civiele bouwplaats. In veel gevallen vraagt de zware logistiek op een bestaande locatie een geheel andere benadering dan die op een nieuw te bouwen plant. Binnen een  ‘live plant’ omgeving zijn de uitdagingen nog groter.

Het zware equipment dat nodig is om de lasten te verplaatsen zorgt vaak voor uitdagingen op een bouwplaats. De controle van de draagkracht van wegen, bruggen en kraanopstelplaatsen is van belang om de veiligheid te waarborgen. Wij voorzien u van de juiste input om uw bouwconcept te bepalen en ook de logistiek op de bouwlocatie onder controle te krijgen.

Wij zorgen niet alleen voor technische input, maar maken ook kosten- en risicoanalyses. Daarnaast formuleren wij de aanvragen voor de hijs- en transportaannemers en begeleiden wij het aanbestedingsproces. Daarnaast zijn wij beschikbaar om het projectmanagement te voeren over de logistiek tijdens de uitvoering van uw project.